Wie dit leest is slank: de beste healthboeken op een rij (2024)

Wie dit leest is slank: de beste healthboeken op een rij (1)Wie dit leest is slank: de beste healthboeken op een rij (2)

Strak en gezond de zomer in! Wij verslonden bergen gezondheidsboeken voor je, van Broodbuik tot Puur Plantaardig en van (H)eerlijk tot The Honest Life, zodat je precies weet welk boek perfect bij jou past.

Meer leesvoer: Karlie Kloss over haar sportpraktijken >

Advertentie - Lees hieronder verder

1

Rens Kroes – Powerfood

Wie dit leest is slank: de beste healthboeken op een rij (3)Wie dit leest is slank: de beste healthboeken op een rij (4)

Onze nieuwe foodbible: Powerfood van Rens Kroes. Yep, het zusje van Doutzen. Dit boek staat bomvol met de meest zalige en hypergezonde recepten én geeft je tips over wat je moet eten als je bijvoorbeeld sterkere nagels, glanzend haar of een stralende huid wilt.

ISBN: 9000341019
Uitgever: Unieboek Spectrum

Advertentie - Lees hieronder verder

2

Emily von Euw – Rawsome Vegan Baking

Wie dit leest is slank: de beste healthboeken op een rij (5)Wie dit leest is slank: de beste healthboeken op een rij (6)

Wie dacht dat ‘gezond’ louter wortelen, komkommer en verse sapjes betekent heeft het mis. Heul erg mis. Dat bewijst Emily von Euw met haar hier-loopt-het-water-van-in-ieders-mond This Rawsome Vegan Life-receptenboek BOMVOL zalige, veganistische zoetigheden. We kunnen er echt heel veel over zeggen, maar we hebben zo het vermoeden dat je aandacht gewekt is met de volgende woorden: Peppermint Chocolate Molten Lava Cakes, S’mores Cupcakes en Go-Nuts Donuts with Frosting & Fruit Sprinkles.

ISBN: 1624140556
Uitgever: Page Street Publishing

Advertentie - Lees hieronder verder

3

Rüdiger Dahlke - Peace Food

'Leef gezond zonder melk en vlees', zo leest de ondertitel. Dat willen we. Helemaal na het lezen van alle wetenschappelijk onderbouwde informatie in Peace Food. De schrijver behandelt niet alleen de effecten van voedsel op je lijf, maar ook op je ziel. Met als kers op de veganistische taart: recepten aan het eind van het boek (één woord: goddelijk!).

ISBN: 9789401300834

Health trend: doe jij al aan oil pulling? >

Advertentie - Lees hieronder verder

4

Angélique Heijligers - Stadswild. Leef als een oermens in de stad

Wie dit leest is slank: de beste healthboeken op een rij (9)Wie dit leest is slank: de beste healthboeken op een rij (10)

Speciaal voor rasechte kosmopolieten die maar wat graag op zoek gaan naar de oermens in zichzelf. En nee, dat betekent niet dat ja na het lezen van dit boek plots de behoefte voelt om in een miniscuul stukje dierenhuid door de stad te rennen op handen en voeten. Au contraire. Angélique neemt je aan de hand en bespreekt onderwerpen als ruig trainen, woest spelen en relaxen. Ook in het boek: zalige paleo-recepten van Edwin Sander.

ISBN: 978400503762
Uitgever: Lev boeken

Advertentie - Lees hieronder verder

5

Willeke Linneman - Hallo Paleo!

Wie dit leest is slank: de beste healthboeken op een rij (11)Wie dit leest is slank: de beste healthboeken op een rij (12)

Alleen eten wat onze voorouders eten in de oertijd; dat klinkt heel erg leuk in theorie maar hoe pak je zoiets aan in de praktijk? Hallo Paleo! Is een toegankelijk boek met gezellige tekeningetjes waar je van moet houden, maar dat het ‘oermens-dieet’ te doen maakt voor iedereen.

ISBN: 9789462033191

Advertentie - Lees hieronder verder

6

Jessica Alba - The Honest Life

Wie dit leest is slank: de beste healthboeken op een rij (13)Wie dit leest is slank: de beste healthboeken op een rij (14)

Als we maar één woord mogen gebruiken omThe Honest Life te omschrijven? Fan-tas-tisch. Dit boek staat BOMVOL (maar dan ook echt bomvol) met álles wat je moet weten voor een ‘honest’ leven. Vanrecepten (en waar je het best je boodschappen kunt doen) tot welke stoffen in cosmetica je moet vermijden. Jessica Alba behandelt zelfs welke muurverf het best is voor een kindvriendelijke omgeving en deelt haar 10-minuten beautyritueel. Waarom hadden we dit boek nog niet eerder in ons bezit?

Jessica Alba - The Honest Life

ISBN: 9781609619114

Advertentie - Lees hieronder verder

7

Jane Piur - I Eat Daily

Wie dit leest is slank: de beste healthboeken op een rij (15)Wie dit leest is slank: de beste healthboeken op een rij (16)

In je boodschappentas en wel nu: I Eat Daily van Jane Piur. In dit boek vind je dertien weken lang elke week een lijst met boodschappen waarmee je vervolgens de drie keer per dag compleet veganistisch, gluten-, melk- en suikervrij kunt koken/eten. Healthy én very on a budget. Fijn!

ISBN: 9781291517446
Uitgever: Lulu

Advertentie - Lees hieronder verder

8

Antoinette Hertsenberg & Jacinta Bokma - Puur Plantaardig

Wie dit leest is slank: de beste healthboeken op een rij (17)Wie dit leest is slank: de beste healthboeken op een rij (18)

‘Lekker snel, lekker makkelijk, lekker gezond’ zo leest de ondertitel van dit boek. En eerlijk: dat trekt onze aandacht. Want wat is er nu fijner dan een snelle, makkelijke maar retegezonde maaltijd? Juist. En dus brachten we avonden lang in de keuken door met tal van plantaardige ingrediënten en toverden we de smakelijkste maaltijden in elkaar. Wij zijn fan!

ISBN: 9789045201924
Uitgever: Karakter Uitgevers NF-NL

Advertentie - Lees hieronder verder

9

William Davis - Broodbuik

Wie dit leest is slank: de beste healthboeken op een rij (19)Wie dit leest is slank: de beste healthboeken op een rij (20)

We durven te wedden dat, mocht je je vergrijpen aan een flinke baguette met kaas, je deze tijdens het lezen van Broodbuik direct neerlegt en niet meer aanraakt. ‘Als we minder tarwe nuttigen, vallen we niet alleen af, maar verdwijnen allerlei vage vermoeidheids- en buikklachten, kunnen we ontstekingen remmen en type 2 diabetes terugdringen,’ zo beweert William Davis in zijn boek. Tarwe, de moderne gentechvariant, zou de bron zijn van onder andere het metaboolsyndroom, diabetes en snelle veroudering. De oplossing: tarwe elimineren uit de voeding. En daar helpt William je maar al te graag mee. Je wordt er niet altijd even blij van, maar na het lezen van Broodbuik ga je ongetwijfeld stukken bewuster om met je tarwe-consumptie.

ISBN: 9789021553474
Uitgever: Kosmos Uitgevers

Advertentie - Lees hieronder verder

10

Gwyneth Paltrow - (H)eerlijk

Wie dit leest is slank: de beste healthboeken op een rij (21)Wie dit leest is slank: de beste healthboeken op een rij (22)

Je moet even zoeken naar exotische ingrediënten als amandelboter en kippenbacon, maar daarna heb je alles in huis voor een lijf als dat van Gwyneth. Een lijf dat je, mede door de sfeervolle foto’s in het boek, echt wilt. Lekkere gluten- en zuivelvrije recepten met duidelijke instructies en gezonde variaties op zondige klassiekers maken dat je dit wel even volhoudt. Misschien wel voor altijd.

(H)eerlijk lekkere en gemakkelijke recepten om er goed uit te zien en je geweldig te voelen.

ISBN: 9789021554952

Advertentie - Lees hieronder verder

11

Kris Verburgh en Pauline Weuring - Het Voedselzandloper Kookboek

Wie dit leest is slank: de beste healthboeken op een rij (23)Wie dit leest is slank: de beste healthboeken op een rij (24)

Het ímmens populaire voedingsboek van Kris Verburgh heeft eindelijk een kookboek! En dat is heel fijn. Want wat zet je op tafel als je geen aardappels en melk meer mag? Keuze te over, zo blijkt. Een aanrader!

ISBN: 9789035141070

Wie dit leest is slank: de beste healthboeken op een rij (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Roderick King

Last Updated:

Views: 6336

Rating: 4 / 5 (51 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Roderick King

Birthday: 1997-10-09

Address: 3782 Madge Knoll, East Dudley, MA 63913

Phone: +2521695290067

Job: Customer Sales Coordinator

Hobby: Gunsmithing, Embroidery, Parkour, Kitesurfing, Rock climbing, Sand art, Beekeeping

Introduction: My name is Roderick King, I am a cute, splendid, excited, perfect, gentle, funny, vivacious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.